Slagwerkles/Drumles

Reeds vanaf 2000 verzorg ik slagwerklessen en drumlessen in Zevenbergen en Geertruidenberg/Made/Drimmelen, aanvankelijk als docent bij CVK-Amadeus. Toen duidelijk was dat CVK-Amadeus wegens subsidiekortingen zou stoppen, heb ik samen met een aantal collegadocenten in 2013 Het Kunstencollectief opgericht, met als doel het voortzetten van de kunsteducatie na het einde van CVK-Amadeus.
Mijn leerlingen in de regio kwamen en komen uit o.a uit Oudenbosch, Klundert, Lage Zwaluwe, Zevenbergen, Wagenberg, Terheijden, Langeweg, Zevenbergschen Hoek, Made, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Raamsdonk, Raamsdonksveer en Waspik.

Alle leeftijden en alle niveaus kunnen bij mij terecht voor cursussen/lessen in, en adviezen over klassiek slagwerk (zoals het in symfonieorkest of blaasorkest toegepast wordt) en drums (alle stijlen: pop, rock, jazz, latin, double bass drum, etc).
Leerdoelen kunnen in overleg vastgesteld worden: voor orkestslagwerkers is het "Raamleerplan Hafabra-opleiding" van Het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) een vertrekpunt; bij drums ligt de nadruk op veelzijdigheid en ontwikkeling van muzikale persoonlijkheid; specialisaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Geertruidenberg

In Geertruidenberg worden de lessen gegeven in De Schattelijn, Vismarktstraat 4a.


Zevenbergen

In Zevenbergen worden de lessen gegeven in Kindcentrum De Neerhof, Bloedkoraal 1.

Ouders of verzorgers van kinderen t/m 18 jaar uit de gemeente Moerdijk kunnen maximaal € 200 subsidie per jaar aanvragen voor individuele muzieklessen. Meer hierover leest u op de website van de gemeente Moerdijk.